RB 5:Terminy publikacji raportów okresowych w roku obrotowym 2024
Firma: BIG CHEESE STUDIO SPÓŁKA AKCYJNASpis treści:
1. RAPORT BIEŻĄCY
2. MESSAGE (ENGLISH VERSION)
3. INFORMACJE O PODMIOCIE
4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO | ||||||||||||
| Raport bieżący nr | 5 | / | 2024 | ||||||||
Data sporządzenia: | 2024-01-26 | |||||||||||
Skrócona nazwa emitenta | ||||||||||||
BIG CHEESE STUDIO S.A. | ||||||||||||
Temat | ||||||||||||
Terminy publikacji raportów okresowych w roku obrotowym 2024 | ||||||||||||
Podstawa prawna | ||||||||||||
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe | ||||||||||||
Treść raportu: | ||||||||||||
Zarząd spółki Big Cheese Studio S.A. z siedzibą w Łodzi (dalej "Spółka") niniejszym podaje do publicznej wiadomości daty publikacji raportów okresowych Spółki w roku obrotowym 2024: I. Raporty kwartalne: – raport za I kwartał 2024 roku – 31 maja 2024 roku, – raport za III kwartał 2024 roku – 29 listopada 2024 roku; II. Raport półroczny: – raport półroczny za I półrocze 2024 roku – 30 września 2024 roku; III. Raport roczny: – raport roczny za rok 2023 – 26 kwietnia 2024 roku. Zarząd Spółki informuje ponadto, iż Spółka nie będzie publikowała raportu kwartalnego za IV kwartał 2023 roku ani raportu kwartalnego za II kwartał 2024 roku, stosownie do § 79 ust. 2 rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 29 marca 2018 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim. |
MESSAGE (ENGLISH VERSION) | |||
|
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ | |||||
Data | Imię i Nazwisko | Stanowisko/Funkcja | Podpis | ||
2024-01-26 | Łukasz Zabłocki | Prezes Zarządu | |||
2024-01-26 | Rafał Szymański | Członek Zarządu |
Cena akcji Bigcheese
Cena akcji Bigcheese w momencie publikacji komunikatu to 22.4 PLN. Sprawdź ile kosztuje akcja Bigcheese aktualnie.
W tej sekcji znajdziesz wszystkie komunikaty ESPI EBI Bigcheese.