Wielton S.A.: ZWZ - uzupełnienie dokumentacji: sprawozdanie RN (2015-06-25)

RB-W 19:Uzupełnienie dokumentacji na Zwyczajne Walne Zgromadzenie Wielton S.A. zwołane na dzień 29 czerwca 2015r.

Firma: WIELTON SPÓŁKA AKCYJNA

Spis załączników:
  1. SPRAWOZDANIE RADY NADZORCZEJ z oceny sprawozdań za 2014 oraz wniosku Zarządu dotyczącego podziału zysku za 2014 r..pdf SPRAWOZDANIE RADY NADZORCZEJ z oceny sprawozdań za 2014 oraz wniosku Zarządu dotyczącego podziału zysku za 2014 r.
  2. SPRAWOZDANIE Z DZIAŁALNOŚCI RADY NADZORCZEJ WIELTON S A.pdf SPRAWOZDANIE Z DZIAŁALNOŚCI RADY NADZORCZEJ WIELTON S A
  3. SPRAWOZDANIE RADY NADZORCZEJ z oceny sytuacji Spółki Wielton S A i Grupy Kapitałowej Wielton.pdf SPRAWOZDANIE RADY NADZORCZEJ z oceny sytuacji Spółki Wielton S A i Grupy Kapitałowej Wielton

Raport bieżący nr 19 / 2015
Data sporządzenia: 2015-06-25
WIELTON S.A.
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
W uzupełnieniu do raportu bieżącego nr 14/2015 z dnia 2 czerwca 2015 roku zawierającego projekty uchwał Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Wielton S.A. ("Spółka") zwołanego na dzień 29 czerwca 2015 roku, Zarząd Spółki przekazuje w załączeniu przyjęte w dniu 25 czerwca 2015 roku sprawozdania, o których mowa w punktach 6, 7, 8 planowanego porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki:
- Sprawozdanie Rady Nadzorczej "Wielton" S.A. z siedzibą w Wieluniu z oceny sprawozdania Zarządu z działalności Spółki Wielton S.A. za rok obrotowy 2014, sprawozdania Zarządu z działalności Grupy Kapitałowej Wielton za rok obrotowy 2014, sprawozdania finansowego Spółki Wielton S.A. za rok obrotowy 2014, skonsolidowanego sprawozdania finansowego Grupy Kapitałowej Wielton za rok obrotowy 2014, oraz wniosku Zarządu dotyczącego podziału zysku,
- Sprawozdanie z działalności Rady Nadzorczej "Wielton" S.A. w Wieluniu za rok obrotowy 2014 wraz z oceną pracy Rady Nadzorczej,
- Sprawozdanie Rady Nadzorczej "Wielton" S.A. z siedzibą w Wieluniu z oceny sytuacji Spółki Wielton S.A. i Grupy Kapitałowej Wielton w 2014 roku z uwzględnieniem oceny systemu kontroli wewnętrznej i systemu zarządzania ryzykiem istotnym dla Spółki i Grupy Kapitałowej.
Plik Opis
SPRAWOZDANIE Z DZIAŁALNOŚCI RADY NADZORCZEJ WIELTON S A.pdf
SPRAWOZDANIE Z DZIAŁALNOŚCI RADY NADZORCZEJ WIELTON S A

2015-06-25 Jarosław Andrzej Szczepek Prezes Zarządu Jarosław Andrzej Szczepek
2015-06-25 Tomasz Śniatała Wiceprezes Zarządu Tomasz Śniatała

Cena akcji Wielton

Cena akcji Wielton w momencie publikacji komunikatu to 7.41 PLN. Sprawdź ile kosztuje akcja Wielton aktualnie.

W tej sekcji znajdziesz wszystkie komunikaty ESPI EBI Wielton.

Komunikaty ESPI

ESPI - Komunikaty spółek