Automatyka-Pomiary-Sterowanie S.A.: AUTOMATYKA-POMIARY-STEROWANIE SA - umowa na badanie sprawozdania 2009 (2009-10-26)

RB 20/2009:AUTOMATYKA-POMIARY-STEROWANIE SA - umowa na badanie sprawozdania 2009

Firma: AUTOMATYKA-POMIARY-STEROWANIE

Zarząd Spółki AUTOMATYKA-POMIARY-STEROWANIE S.A. informuje, że w dniu 26.10.2009r. została zawarta umowa z Firmą Biegłych Rewidentów " Mazur i partnerzy" Sp. z o.o., której przedmiotem jest przeprowadzenie badania sprawozdania finansowego naszej spółki za rok 2009. <br />
Firma Biegłych Rewidentów " Mazur i partnerzy" Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku ul. Skidelska 7, wpisana jest przez Krajową Radę Biegłych Rewidentów w Warszawie na listę podmiotów uprawnionych do badania sprawozdań finansowych pod numerem 3515 i została wybrana przez Radę Nadzorczą spółki w dniu 13.10.2009 roku (Uchwała nr URN/17/2009).<br />

Podstawa prawna:
§ 3 ust. 2 pkt 2) Załącznika do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".,

2009-10-26 13:30:29 Bogusław Łącki Prezes Zarządu

Cena akcji Aps

Cena akcji Aps w momencie publikacji komunikatu to None PLN. Sprawdź ile kosztuje akcja Aps aktualnie.

W tej sekcji znajdziesz wszystkie komunikaty ESPI EBI Aps.