RB-W 13:Treść uchwał podjętych przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie w dniu 6 maja 2015 roku
Firma: ZAKŁADY PRZEMYSŁU CUKIERNICZEGO OTMUCHÓW SPÓŁKA AKCYJNASpis treści:
1. RAPORT BIEŻĄCY
2. MESSAGE (ENGLISH VERSION)
3. INFORMACJE O PODMIOCIE
4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
Spis załączników:
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO | |||||||||||
| Raport bieżący nr | 13 | / | 2015 | |||||||
Data sporządzenia: | 2015-05-06 | ||||||||||
Skrócona nazwa emitenta | |||||||||||
ZPC OTMUCHÓW S.A. | |||||||||||
Temat | |||||||||||
Treść uchwał podjętych przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie w dniu 6 maja 2015 roku | |||||||||||
Podstawa prawna | |||||||||||
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe | |||||||||||
Treść raportu: | |||||||||||
Zarząd ZPC Otmuchów S.A. (Spółka) z siedzibą w Otmuchowie przekazuje w załączeniu treść uchwał, które zostały podjęte przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki w dniu 6 maja 2015 roku. Zwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki nie odstąpiło od rozpatrzenia któregokolwiek z punktów planowanego porządku obrad, jak również nie zgłoszono do protokołu sprzeciwu w odniesieniu do żadnej z uchwał. Szczegółowa podstawa prawna: § 38 ust. 1 pkt 7-9 rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych […]. | |||||||||||
Załączniki | |||||||||||
Plik | Opis | ||||||||||
Uchwały WZA z dnia 6.05.2015.pdf Uchwały WZA z dnia 6.05.2015.pdf | Treść uchwał podjętych przez Zwyczajne Walne Zgromadzenie w dniu 6 maja 2015 roku |
MESSAGE (ENGLISH VERSION) | |||
|
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ | |||||
Data | Imię i Nazwisko | Stanowisko/Funkcja | Podpis | ||
2015-05-06 | MARIUSZ POPEK | PREZES ZARZĄDU | Mariusz Popek | ||
2015-05-06 | JAROSŁAW KAPITANOWICZ | WICEPREZES ZARZĄDU | Jarosław Kapitanowicz |
Cena akcji Otmuchow
Cena akcji Otmuchow w momencie publikacji komunikatu to 6.6 PLN. Sprawdź ile kosztuje akcja Otmuchow aktualnie.
W tej sekcji znajdziesz wszystkie komunikaty ESPI EBI Otmuchow.